Analiza je završena, pripremite se za prezentaciju vašeg novog digitalnog marketinga.

Jednostavno slijedite korake, a kada ste pročitali sve materijale ispunite formu na dnu kako bi dogovorili termin prezentacije.

1. Analiza ključnih riječi

Ključne riječi koje upisuju Vaši potencijalni kupci su zapravo Vaša online potražnja. Analiza ključnih riječi nam omogućuje izradu relevantnog sadržaja i strukure web stranice koja će posjetiocima web stranice omogućiti da što lakše pronađu informacije koje ih zanimaju.

Također nam pružaju ključne informacije za izradu edukativnog sadržaja kojim ćete odgovoriti na sve nedoumice svojim potencijalnim kupcima i pokazati autoritet na svom području. Time uvelike povećavate šansu da će odabrati baš Vaše poduzeće kada se odluče na kupnju.

Ovdje možete vidjeti mjesečni broj pretraga za Vašim uslugama i proizvodima.

&ts=5919a253&actionButton=1#gid=994382763" class="klizer_2_cta cta background_color_2 color_color_5 istaknuto_1_cta cta_hover_handler video_cta_mobile" target="_blank" style="margin-left:0px;"> Vaše ključne riječi

2. Ciljane skupine na Facebooku

Kako bi u potpunosti shvatili Vašu online potražnju moramo razmotriti ciljane skupine na Facebooku. Imate mogućnost ciljano prikazivati svoju poruku prema onome što su ljudi lajkali na Facebooku, kada uzmemo u obzir da uz to imate mogućnost određivanje točne lokacije te dodatnih demografskih i interesnih kategorija možemo zaključiti važnost ovog kanala komunikacije.

Broj small business ownera na Facebookui u hrvatskoj - 14000

3. Struktura web stranice

Pije same izrade web stranice moramo imati jasan plan za izradu sadržaja te napraviti pravilnu kategorizaciju kako bi jasno istaknuli najvažniji sadržaj.

Pravilnom strukturom uvelike olakšavamo potencijalnim kupcima da pronađu informacije koje ih u tom trenu zanimaju, dok nas s druge strane i sami Google nagrađuje boljim pozicijama na tražilici.

&ts=5919a253&actionButton=1#gid=0" class="klizer_2_cta cta background_color_2 color_color_5 istaknuto_1_cta cta_hover_handler video_cta_mobile" target="_blank" style="margin-left:0px;"> Vaša struktura

4. AdWords Search oglasi

AdWords Search oglasi omogućuju nam prikazivanje oglasa na Google tražilici. Oglas se prikazuje na temelju ključne riječi koju upisuje potencijalni kupac. Kako bi oglasi bili što učinkovitiji potrebno je u potpunosti uskladiti oglas i sadržaj s ključnim riječima koje upiše potencijalni kupac.

Za svaku ključnu riječ se pišu minimalno 2 oglasa kako bi kroz vrijeme odredili koj poruka je najučinkovitija.

&ts=5919a253&actionButton=1#gid=4426105" class="klizer_2_cta cta background_color_2 color_color_5 istaknuto_1_cta cta_hover_handler video_cta_mobile" target="_blank" style="margin-left:0px;"> Vaši oglasi

5. Ključ uspjeha u digitalnom marketingu je kvalitetan i relevantan sadržaj.

Sadržaj mora biti usklađen sa ključnim riječima, ciljanim skupinama i kupovnom ciklusu Vaših potencijalnih kupaca. Postoje 3 glavne faze kupovnog ciklusa: svjesnost potrebe, potraga za rješenjima i kupovna faza.

Meni nešto treba

Kako bi što bolje obradili prvu fazu kada naši potencijalni kupci tek postaju svjesni svoje potrebe i trebaju općenite informacije kako bi odlučili o daljnjim koracima predlažemo edukativni blog post.

Primjer bloga

Znam što mi treba

Nakon što smo pružili sve edukativne informacije koje bi mogle zanimati Vaše potencijalne kupce vrijeme za pružiti personaliziranu informaciju s obzirom da su krenuli u potragu za rješenjima.

Primjer kviza

Ja to želim odmah

U ovoj fazi potreban je što bolji opis Vaše usluge i proizvoda kao i prikazati sve prodajne elemente tj. razloge zašto kupiti od Vas a ne od konkurenta. Najmanje potencijalnih kupaca trenutno se nalazi u ovoj fazi.

Primjer prodaje

6. Ispunite formu na dnu

Veselimo se prezentaciji vašeg novog digitalnog marketinga!

svinaweb ekipa

Kada bi vam odgovarao sastanak?